Tuesday, June 12, 2007

Η ΘΕΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

4ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ - 3ο ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ:
Η ΘΕΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ!

Το Ελληνικό Ανανεωτικό Ρεύμα (Ε.Α.Ρ.) καταγγέλλει στους Έλληνες Πολίτες ένα ακόμα αίσχος της Εκκλησίας (συγκεκριμένα της Ιεράς Μονής του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας), εις βάρος της Ελληνικής Παιδείας, της Δημόσιας Εκπαίδευσης και της ελληνικής μαθητικής νεολαίας!

Συγκεκριμένα, μετά τους σεισμούς του 1999 τα σχολικά κτίρια που στέγαζαν το 4ο Γυμνάσιο και 3ο Λύκειο του Δήμου Πετρούπολης κρίθηκαν ακατάλληλα και οι μαθητές μεταφέρθηκαν προσωρινά σε λυόμενα μέχρι η Πολιτεία οικοδομήσει νέα κτίρια. Η λύση βρέθηκε άμεσα, αφού από το 1996 το Υπουργείο Γεωργίας είχε παραχωρήσει στον ΟΣΚ (Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων) έκταση 8 στρεμμάτων στις παρυφές του Ποικίλου Όρους, όπου και ξεκίνησε με γρήγορους ρυθμούς η οικοδόμηση των νέων σχολείων. Τα κτίρια που κόστισαν στους Έλληνες Πολίτες 1.125.000.000 δρχ., αναμένονταν να παραδοθούν τον Νοέμβριο του 2002. Τότε, όμως, εμφανίστηκαν οι σκοταδιστές τσιφλικάδες καλόγεροι!

Με ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσαν ιδιώτες, μεταξύ των οποίων και η περιβόητη Ιερά Μονή Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας (η οποία διεκδικεί συνολικά 20.000 ιδιοκτησίες στα δυτικά προάστια - δηλαδή 7.500 στρέμματα στους Δήμους Περιστερίου, Πετρούπολης και Ιλίου), οι εργασίες αποπεράτωσης των σχολείων σταμάτησαν και τα κτίρια
αφέθηκαν ημιτελή να ρημάζουν, να έχουν γίνει κέντρο διακίνησης ναρκωτικών και τα παιδιά μας να κάνουν εδώ και 8 χρόνια μάθημα σε ακατάλληλα πλέον λυόμενα υπό τριτοκοσμικές συνθήκες!

Αυτό το αίσχος που μας ντροπιάζει ως σύγχρονη ευρωπαϊκή χώρα και ως δημοκρατία πρέπει να πάψει πάραυτα! Με ποιο ηθικό δικαίωμα οι καλόγεροι της Λαμίας διεκδικούν τη γη του Ελληνικού Δημοσίου και τις περιουσίες των Ελλήνων Πολιτών; Ποιοι είναι άραγε αυτοί οι τσιφλικάδες ρασοφόροι που έχουν ήδη ζημιώσει το Ελληνικό Δημόσιο με 1.125.000.000 δρχ. (χωρίς να υπολογίσουμε τις ζημιές που έχουν υποστεί τα σχολεία εξαιτίας της ημιτελούς εγκατάλειψής τους) και έχουν καταδικάσει τα παιδιά μας σε καθημερινή εξαθλίωση και ταλαιπωρία;

Έως πότε, αναρωτιόμαστε, αυτή η μεσαιωνική θεοκρατική φεουδαρχία θα πίνει το αίμα των Πολιτών, θα πολεμά αδυσώπητα την πρόοδο και την ευημερία του έθνους μας, θα ρημάζει σχολεία και θα ξεσπιτώνει φτωχούς Πολίτες από τις περιουσίες τους;

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ, ΕΩΣ ΕΔΩ!

Το Ελληνικό Ανανεωτικό Ρεύμα (Ε.Α.Ρ.) συντάσσεται με όλες του τις δυνάμεις στο πλευρό των φορέων και των Πολιτών της Πετρούπολης που αγωνίζονται για την απελευθέρωση των σχολείων μας από την καλογερίστικη κατοχή τους. Είμαστε έτοιμοι ακόμα και για δυναμικές κινητοποιήσεις, αν χρειαστούν, για την αναχαίτιση των τσιφλικάδων θεοκρατών!

Το Ελληνικό Ανανεωτικό Ρεύμα δηλώνει για μια ακόμη φορά, ότι η θεοκρατία και η ολιγαρχία δεν θα περάσουν στον τόπο μας: Απαιτούμε ΤΩΡΑ χωρισμό Κράτους - Εκκλησίας, απαιτούμε ΤΩΡΑ την αποπεράτωση των σχολείων, απαιτούμε ΤΩΡΑ να μπει ένα τέλος στις διεκδικήσεις των καλόγερων της Λαμίας εις βάρος των περιουσιών των Ελλήνων Πολιτών της Δυτικής Αθήνας και της δημόσιας περιουσίας!

Το σύνθημά μας είναι ένα: Η Ελλάδα πάλι στους Έλληνες, η Ελληνική γη πάλι στους Έλληνες!

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΟ ΡΕΥΜΑ
Πολιτικό Συμβούλιο - Γραμματεία Διαφωτισμού
www.ear-hellas.gr

Δείτε τα σχετικά έγγραφα και φωτογραφίες
--------------------------------------------------------------

Διαβάστε τις επιστολές των εκπαιδευτικών, συλλόγων γονέων και κηδεμόνων, δήμου Πετρούπολης και Γ ΕΛΜΕ Δυτ. Αττικής προς το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων και προς τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών
http://ear-hellas.gr/index.php?type=dt&f=deltio015c
http://ear-hellas.gr/index.php?type=dt&f=deltio015b

Διαμαρτυρία

Παναγιώτης Γεωργιάδης
Μητσαίων 8
54631 Θεσσαλονίκη
Τηλ. : 6977 217627
«Kafri-land» (πλησίον «κέντρο» Θεσσαλονίκης) 11/05/2007



Προς τον
Κ. Αθανάσαρο
Αντιδήμαρχο
Υπεύθυνο Δημοτικής Αστυνομίας
Θεσσαλονίκη

Κ. Αντιδήμαρχε

Και στο παρελθόν, εάν θυμάστε είχαμε ξανασυζητήσει για την αυθαίρετη συμπεριφορά της Δημοτικής Αστυνομίας, ιδιαίτερα απέναντι στους κατοίκους του ιστορικού κέντρου της Θεσσαλονίκης.
Τότε σας προσκόμισα φωτογραφίες και αποδεικτικά της συμπεριφοράς της, αποδεχθήκατε τις ενστάσεις μου και δέχθηκα να κλείσει το θέμα με προσωπική σας παρέμβαση χωρίς παραπέρα ενέργειές μου. Θυμάστε ίσως ότι με υπόδειξή σας κατέθεσα στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου τις προτάσεις μου για την επίλυση του προβλήματος. Πέρασαν 3 χρόνια χωρίς ενοχλήσεις από τη Δημοτική Αστυνομία αλλά και κανένα έργο στην πλέον υποβαθμισμένη περιοχή του ιστορικού κέντρου!. Η αρμόδια Υπηρεσία του Δήμου απάντησε μετά από 1 χρόνο με ηλίθια πραγματικά επιχειρήματα και υποσχέσεις.

Πρόσφατα όμως η Δημοτική Αστυνομία «ξύπνησε» και έχει ξεπεράσει κάθε όριο συμπεριφερόμενη ως ληστρικός αυτοκράτορας σε σκλάβους υπηκόους.
Παρακαλώ μελετήστε τις φωτογραφίες που σας στέλνω με τη σημείωση ότι είμαι ο ιδιοκτήτης (στο όνομα της γυναίκας μου) του κόκκινου 2CV (MN 6452, μοντέλο 1978, ιστορικό αυτοκίνητο με το οποίο παίρνουμε μέρος ανά διετία στις παγκόσμιες συναντήσεις όπου συμμετέχουν πάνω από 5.000 αυτοκίνητα απ΄ όλο τον κόσμο (πχ. 1999 Ελλάδα, 2003 Ελβετία, 2005, Σκωτία 2007, Σουηδία, 2009 Τσεχία κλπ).
Από τις φωτογραφίες αποδεικνύεται το ατελείωτο χάλι της περιοχής αλλά και η στοχευμένη αφαίρεση των πινακίδων του 2CV (χωρίς κανένα λόγο)!.
Πάρκαρα (Μ. Γενναδίου & Φιλίππου) στο συγκεκριμένο σημείο στις 23:30 της Κυριακής 6/05/2007 γιατί δεν βρήκα κανένα παρκάρισμα από την Βενιζέλου έως τα Πανεπιστήμια από τις 22:00 – 23:30. Πάρκαρα καθέτως λοξά για να μη προκαλέσω ζημία στα μπρος και πίσω αυτοκίνητα σε μέρος που επιτρέπετε η στάση. Τοποθέτησα πινακίδα με την ένδειξη ¨κάτοικος κέντρου¨.
Η πρακτική αυτή είναι συνηθισμένη στην ταλαιπωρημένη περιοχή μας. Την επομένη (ή τις επόμενες ημέρες) τα μετακινούμε σε πλέον κατάλληλες θέσεις εφ΄ όσον βρεθεί παρκάρισμα και εφ΄ όσον φυσικά προλάβουμε τη θέση!!. Δεν είναι πλέον παράδοξο οι δύστυχοι κάτοικοι του κέντρου να ψάχνουμε για 2 ώρες μέσα στη νύχτα. Εκεί σπαταλούμε την ενέργειά μας στην προσπάθεια μας να φτάσουμε κάποτε στο σπίτι μας.

Στην ουσία μας υποχρεώνετε να μη κινούμε τα αυτοκίνητά μας ή να αυτοοργανωνόμαστε ειδοποιώντας ο ένας τον άλλο γείτονα όταν πρόκειται να μετακινηθούμε.! Ακίνητα πανάκριβα αυτοκινούμενα που φορολογούνται άγρια και αποτελούν το καλύτερο θήραμα των αστυνόμων του Δήμου. Οι καλύτεροι (άγρια φορολογούμενοι) πελάτες των ταμείων του ανύπαρκτου για μας Δήμου Θεσσαλονίκης ο οποίος θεωρεί κατοίκους του κέντρου (άρα ελίτ δημότες) μόνο όσους κατοικούν κάτω από την Εγνατία!. Ο Αγιος Δημήτριος, η πλατεία Δικαστηρίων, η Ροτόντα, η Παναγία Χαλκέων, η Αχειροποίητος κλπ είναι στα μακρινά περίχωρα και οι κάτοικοι υπανάπτυκτοι εισβολείς και όμηροι που θα πληρώνουν τη θαμπή βιτρίνα της Τσιμισκή κλπ.

Δυστυχώς στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν βρέθηκε τίποτα. Την Τετάρτη (9/5/2007) το βράδυ έπρεπε να παρίσταμαι στην παρουσίαση ενός βιβλίου. Καθώς λοιπόν πήγα να πάρω το αυτοκίνητο για να μετακινηθώ ανακάλυψα (Τετάρτη βράδυ) την υπ΄ αριθμ. 575978 κλήση και ότι έλειπαν οι πινακίδες του αυτοκινήτου. Η κλήση δεν μπορεί να διαβαστεί καθώς ή γράφηκε από ελαφροχέρη ή το καρμπόν της ήταν χαλασμένο!
Εκνευρίστηκα αφάνταστα καθώς θεώρησα την ενέργεια άνανδρη, επιλεκτική, αυθαίρετη, ηλίθια και προκλητική. Νομίζω βάσιμα ότι υπήρξε στοχευμένη αφαίρεση πινακίδων του συγκεκριμένου αυτοκινήτου. Μελετήστε τις φωτογραφίες. Επιτρέπετε η στάση, δεν ενοχλούσα κανένα (πεζό ή όχημα), δεν προκάλεσα καμία ζημία, άφησα σημείωμα σε εμφανές εσωτερικό σημείο στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου.

Μπορείτε να μου εξηγήσετε γιατί υπήρξα θύμα της αδιάντροπης συμπεριφοράς του σώματος που διοικείτε; Μάλιστα με την κλήση που δεν διαβάζεται δεν ξέρω και που να απευθυνθώ ώστε να τις παραλάβω! Ούτε τι άλλο πρέπει να γίνει.

Κ. Αντιδήμαρχε,
συντηρώ το αυτοκίνητο (μοντέλο 1978) για συναισθηματικούς και μόνο λόγους. Στην 30 ετή μου ιστορία ως οδηγού οι κλήσεις που έχω δεχθεί είναι 3 συμπεριλαμβανομένης της παρούσας. Σε καμία πραγματικά δεν υπήρχε λόγος καθώς πραγματικά οι συνθήκες της πόλης δεν είναι ούτε για ανθρώπους ούτε για οχήματα ενώ οι αναγκαιότητες της καθημερινότητας (προσωπικές και παιδιών) αδήρητες.

Κ. Αθανάσαρε,
Προσπάθησα (από χθές 3 φορές) να επικοινωνήσω μαζί σας (τηλεφωνικά) γιατί θεωρώ καταχρηστικά εξοργιστική, παράλογη και εντελώς παράνομη τη συμπεριφορά των υφισταμένων σας αλλά δυστυχώς δεν φιλοτιμηθήκατε να μου απαντήσετε.

Θα θυμάστε ίσως ότι στο παρελθόν (προ 3 ετίας) κάλεσα το Δήμαρχο κ. Παπαγεωργόπουλο σε αυτοψία της γειτονιάς μας. Ήρθε (προς τιμή του), είδε, υποσχέθηκε και απήλθε. Στην ουσία απέδωσε το χάλι στην υπανάπτυξη των κατοίκων και την έλλειψη καλλιέργειας.!! Φυσικά δεν έκανε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. Προς επικύρωση των λεγομένων μου σας επισυνάπτω 2 σημερινές πρωϊνές φωτογραφίες της Μητσαίων από ψηλά σημειώνοντας ότι θα έπρεπε προ 10 ετίας να είναι πεζόδρομος (όπως ο απέναντι συμμετρικός του δρόμος) αλλά και 2 φωτογραφίες του 2004 (πάλι της Μητσαίων με Αμύντα). Εάν βρείτε παρκάρισμα σας χαρίζω το αυτοκίνητο.

Κλείνοντας,
αιτούμαι άμεση ακρόαση και επί τόπου πραγματογνωμοσύνη με ταυτόχρονη επιστροφή των πινακίδων, τοποθέτησή τους στο αυτοκίνητό μου (από τον ίδιο που τις αφαίρεσε απαιτώντας μάλιστα να χρησιμοποιήσει τις παλιές βίδες! Πρόκειται για συλλεκτικό όχημα).

Φυσικά σας δηλώνω ότι δεν προτίθεμαι να πληρώσω έστω και ένα € πρόστιμο. Προτιμώ να τα δωρίσω σε ένα ίδρυμα και να σας καταθέσω την απόδειξη. Γιατί εάν δεχτώ να πληρώσω την κλήση τότε είναι σαν να δικαιώνω τον ανεγκέφαλο που, άγνωστο γιατί, έβαλε στο μάτι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.

Παρακαλώ για την άμεση απάντησή σας.
Παναγιώτης Γεωργιάδης, Οικονομολόγος (M. Sc)
Εξοργισμένος όμηρος του «απόκεντρου» Θεσσαλονίκης
---------------------------------------------------------------------------------------------
Παναγιώτης Γεωργιάδης
Μητσαίων 8
546 31 Θεσσαλονίκη
Mail: panfishgeo@yahoo.gr
Θεσσαλονίκη 24/05/2007


Προς τον Αξιότιμο
Ηγέτη της Δημοτικής Αστυνομίας
Της Ελληνικής Συμπρωτεύουσας
Στρατηγό κ. ΑΘΑΝΑΣΑΡΟ



Την 6/5/2007 23:00 μετά από τη συνηθισμένη αναζήτηση θέσης για 1,5 - 2 ώρες στο κέντρο της πόλης (Αρχαία Αγορά), επιτέλους κατάφερα να παρκάρω με κάποια αξιοπρέπεια ώστε να μπορέσω να πάω σπίτι μου και να κοιμηθώ. Άφησα σημείωμα, δεν ενόχλησα κανέναν, δεν έβλαψα κανέναν.
Την 7/5/2007 (όπως αποκρυπτογραφήθηκε) μου κλέψατε τις πινακίδες. Μαγαρίσατε ένα ιστορικό αυτοκίνητο - κόσμημα. Αφήσατε ένα λευκό χαρτί που όπως έμαθα είναι κλήση, πρόστιμο ή κάτι τέτοιο.


κ. Αθανάσαρε,
Παλαιότερα, έτυχε να μη σας ξέρω και δεν έτυχε ποτέ να επιθυμήσω να σας γνωρίσω. Αργότερα συναντηθήκαμε μια φορά και προσπάθησα να το ξεπεράσω. Δεν υπήρξα ψηφοφόρος σας και δεν πρόκειται μάλλον να γίνω καθώς δεν είναι σωστό να συναναστρέφεσαι με αγνώστους.

Να σας συστηθώ. Περπατώ, ερωτεύομαι, παίζω, γυμνάζομαι σε πολεμικές τέχνες, εργάζομαι, διαβάζω, δεν βλέπω τηλεόραση, δεν χαπακώνομαι, είμαι πατέρας, σύζυγος, σύντροφος και φίλος, αποφεύγω να ρυπαίνω, ανακυκλώνω, χαρίζω, διδάσκω, διδάσκομαι, σέβομαι τη διαφορετικότητα, τιμώ την ανοχή, πολεμώ με πάθος τη βλακεία, ακούω, σκαλίζω μουσικές, προσφέρομαι δωρεάν πολλές φορές, ερευνώ, και είμαι από τους καλύτερους - κατά ομολογία τρίτων αλλά και λόγω αξιολογικών επιδόσεων - στην εργασία και την επιστήμη μου. Γενικότερα θα έλεγα ότι δεν προκαλώ αλλά και δεν κωλώνω εάν με προκαλέσουν.


Στρατηγέ μου,
Εκτιμώ βαθύτατα ότι φαγωθήκατε να γνωριστούμε και με κάθε τρόπο να συνομιλήσουμε. Βάλατε σε κόπο ακόμη και τη φωτισμένη, την ανεκτική, τη συναινετική, την εκπαιδευμένη, την ευρέως σκεπτόμενη και εξαιρετικά μορφωμένη Υπηρεσία σας να μου κλέψει τις πινακίδες του ιστορικού μου 2CV. Για να γνωριστούμε υποθέτω. Επίσης υποθέτω ότι το τόσο δά μικρούλη πρόστιμο που μου «επιβάλατε» ήταν μόνο και μόνο για το καλό μου και η αφορμή για να επικοινωνήσουμε. Για να μου αποδείξετε ότι κακώς αγνοούσα την ύπαρξη σας και ας είμαι απ’ αυτούς που σας συντηρώ με τους πλουσιοπάροχους φόρους μου.

Άδραξα λοιπόν την ευκαιρία, είπα μπορεί να έχει ενδιαφέρον και προσπάθησα να επικοινωνήσω μαζί σας. Μια επίσκεψη, ένα γράμμα, 4 τηλέφωνα. Όλοι στην υπηρεσία σας με παρέπεμπαν σε Εσάς. Φαίνεται είπα ότι θα πρόκειται για σπουδαία περίπτωση. Εις μάτην όμως. Έκανα λάθος. Άνθρακες ο θησαυρός, Έπεσα σε ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ. Σε βαρύ αυτί. Στο αντίθετο μου και γι αυτό λατρευτό.

Σας έμαθα λοιπόν και εσάς και την υπηρεσία σας. Επαλήθευσα, για ακόμη μια φορά, γιατί κανείς δεν πρέπει να έχει επαφές με το κάκιστο. Το άριστο ήταν κάποτε η παράδοση της χώρας. Απλώς το εκκρεμές είναι σήμερα από την άλλη μεριά. Στο αστερισμό που χλεύαζε ο Ροΐδης στο περίφημο πόνημά του «η κοινωνική σημασία των .............. εν τω συγχρόνω βίω».

Αντιδήμαρχέ μου, Άρχοντα της αγαπημένης μας πόλης,
Προστάτη της Θεσσαλονίκης που τόσο απλόχερα, ανεκτικά και φιλόξενα μας ανέχεται στο ιδανικά διαμορφωμένο ιστορικό κέντρο της,

νοιώθω μεγάλη δυστυχία που ανακαλύπτω ότι δυστυχώς είμαστε σε άλλους κόσμους. Ότι μάλλον δεν ταιριάζουν τα χνώτα μας.

Manager και οι δύο αλλά κάθε ιδιότητα έχει πολλές όψεις.
Ο αξιοπρεπής έως σοφός manager γνωρίζει πότε υπάρχει κατάχρηση εξουσίας και πρόκληση. Γνωρίζει να ζητά συγνώμη και λύνει το πρόβλημα πριν εκδηλωθούν αντιδράσεις.
Ο ........... έως κακός manager επικαλείται το νόμο και την εντολή. Δημιουργεί, εγκωμιάζει, και εκτρέφει τη γραφειοκρατία. Στηρίζεται σ΄ αυτήν. Γίνεται ένα μ΄ αυτήν. Επομένως την αναπαράγει. Και όλοι μαζί αναπαράγουν τον εαυτό τους.
Όμως έχει ο καιρός γυρίσματα.

Αξιότιμε κ. Διοικητά,
προφανώς η υπηρεσία στην οποία προΐσταστε έχει πάρει διαζύγιο από τη λογική και ποτέ δεν ασχολήθηκε με το χρόνο, τον τόπο, τη στιγμή, την παιδεία, τη νομολογία και τη ψυχολογία. Μόνο στην κονόμα έχει εντρυφήσει.
Είναι σε άλλη διάσταση, σε άλλη φάση. Σε γυάλινο κόσμο. Για να σπάσει τη μονοτονία της εφορμά με ένα απαίδευτο τσούρμο και με τεφτεράκια της κακιάς ώρας, ρίχνει μια μπαλωθιά πρόστιμα και φόρους στους κολίγους υπηκόους της, κλέβει πινακίδες κλπ, προκαλεί ψυχικά τραύματα και οικονομική ζημία.

Κατόπιν εξαφανίζεται, αυτάρεσκα ικανοποιημένη, και φυσικά δεν αναρωτιέται γιατί την επόμενη ακριβώς ώρα και στιγμή τα πράγματα είναι ακριβώς όπως τα βρήκε πριν την εξόρμησή της. Αν ζούσε ο Στελάρας θα έλεγε ότι αυτή η γράψα μένει. Όλα για τα φράγκα στρατηγέ μου. Ουσία μηδέν. Τρίχες. Ελάτε να δείτε, όποτε θέλετε, βγείτε από τη γυάλα, κερνάω και καφέ.

Καμία σκέψη γα το αίτιο – αιτιατό. Αυτά είναι των ξεφτιλισμένων των ευρωπαίων τους οποίους εμείς πρόθυμα γράφουμε (με άλλη ορθογραφία) στο δεύτερο ηχητικά συνθετικό.

Η υπηρεσία σας προκαλεί τους δημότες που έπρεπε να υπηρετεί. Παρουσιάζεται ως φοροεισπράκτορας του μεσαίωνα. Επιτρέψτε μου να σας υποδείξω ότι στο άμεσο μέλλον, πιθανότατα, θα υπάρξουν απόλυτα δικαιολογημένες αντιδράσεις στις απολύτως άδικες δράσεις σας και τότε το πράμα δεν θα μαζεύεται. Η δράση - αντίδραση είναι φυσικός νόμος. Η καταστολή είναι ενδιάμεσο πέπλο.


Κύριε μου,
προφανώς δεν περπατάτε στην πόλη, δεν μένετε εδώ, είστε αλλού, σε άλλη χώρα, σε άλλη πόλη, σε άλλο κέντρο. Δεν μου προκύπτει άλλη ερμηνεία.

Με ιδιαίτερη τιμή
Παναγιώτης Γεωργιάδης
Οικονομολόγος (Μ. Sc.)

Υ.Γ. Ξαναδιάβασα το κείμενο και νοιώθω υποχρεωμένος να σας δηλώσω ότι σας είμαι ειλικρινά ευγνώμων που χάρη σε σας και το, τόσο δά, πρόστιμο σας των € 50 - € 60 έγραψα τόσο τα παραπάνω όσο και την επιστολή που σας παρέδωσα στην επίσκεψή μου, μαζί με τις φωτογραφίες που αποδεικνύουν τα όσα εκεί ισχυρίζομαι.

Επειδή μάλιστα είμαι άνθρωπος που χαίρεται να μοιράζεται τις εμπειρίες του με τους συνανθρώπους του, σκέφτομαι ότι θα ήταν πολύ καλό να τα ¨ανεβάσω¨ στο Internet, σε όλα τα εγχώρια και διεθνή blogs, τις εφημερίδες, τους αρμόδιους κλπ ώστε να έχω και τη γνώμη τους. Να τα αναφέρω σε ορισμένα εγχώρια και διεθνή φόρα, τους 2cv-άδες ανά τον κόσμο, ίσως και ορισμένους λομπίστες του χώρου σας, έτσι για case studies.

Κ. Αθανάσαρε,
πραγματικά ποτέ δεν φανταζόμουν ότι πληρώνοντας μόνο € 50 - € 60 θα μου προσφέρονταν απλόχερα τέτοια ευκαιρία Ίσως μάλιστα βγάλω και τα έξοδα.
Θα Σας ήμουν εξαιρετικά ευγνώμων, τώρα που γνωριστήκαμε, εάν θα μεσολαβούσατε ώστε να με ξαναγράψετε, να μου ξαναξηλώσετε τις πινακίδες από όλα τα αυτοκίνητα, το τροχόσπιτο, το πατίνι, το ποδήλατο, το σκάφος, το ανεμόπτερο.
Επίσης παρακαλώ γονυπετής να μη μου απαντήσετε ποτέ στο τηλέφωνο και τις επιστολές μου.
Να το επαναλάβετε μάλιστα και στους φίλους και στους γείτονές μου. Ήδη μερικοί που διάβασαν την επιστολή αυτή αλλά και την προηγούμενη που σας έστειλα, που θαύμασαν την ψηφιακή φωτογραφική αποθανάτιση της καθημερινής μάχης του ιστορικού κέντρου της Πρωτεύουσας των Βαλκανίων, προσφέρθηκαν εθελοντικά να τις ξεβιδώσουν από μόνοι τους για να μειώσουν τα κόστη της Αξιότιμης Δημοτικής Αστυνομίας σας.
Ακόμη και τουριστικοί πράκτορες ενδιαφέρθηκαν για το project. Είδαν σε αυτό μια θαυμάσια εφαρμογή του “Μένω Ελλάδα” σε αντιδιαστολή του «αυτοεξορίζομαι από την Ελλάδα».
Να το επαναλάβετε, αξιοσέβαστε Αρχηγέ της τιμημένης Δημοτικής Αστυνομίας. Ώστε τότε να μοιραστούμε τις εμπειρίες μας και με κανένα διεθνή οργανισμό, μη κυβερνητικές οργανώσεις, το συνήγορο του έλληνα και ευρωπαίου πολίτη, τα δικαστήρια κλπ.

Σας ευχαριστώ θερμά για την κοινωνικότητά σας. Θερμά επίσης ευχαριστώ και την Δημοτική σας Αστυνομία που με συμμόρφωσε με την εμπνευσμένη της λειτουργία. Πάντα τέτοια.
Πως φώναζε ο Καραγκιόζης : ΩΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ.
Και όλα αυτά μόνο με 50 - € 60 ευρώ. Σε 3 ημέρες λήγει η ποινή μου. Αποφυλακίζομαι!
Δηλαδή πληρώνω € 50 - € 60 και κονομάω πολλαπλάσια από τα δικαιώματα του κειμένου!. Ξαναντύνω και τη 2cv-άρα. Και μαγκιά και αναμορφωμένος!! Στο τέλος θα σας χρωστάω και δικαιώματα!

Να μη ξεχάσω να καταγράψω ότι επιπλέον υλοποιήθηκε και η προεκλογική δέσμευση της κυβέρνησης. Ζούμε πλέον καλύτερα. Παρκάρουμε. Κινούμαστε άνετα και αξιοπρεπώς. Ο αέρας καθάρισε (290mgs αιωρούμενα σωματίδια ανά κυβικό εκατοστό αλλά δεν βγάζουμε τον ημερήσιο μέσο όρο. Αυτό το κάνουν οι κουτόφραγκοι ευρωπαίοι που με Μ.Ο. > 50mgs σταματούν τα πάντα). Δεν λαδώνουμε για να παρκάρουμε στο ελεύθερο δημοτικό parking. Ο Δήμος λειτουργεί. Η Δημοτική Αστυνομία είναι ΕΔΩ.
Αντε γειά αξιοσέβαστε και αξιομακάριστε αδερφέ ημών. Εις αναμονήν της κλήσης.