Wednesday, August 15, 2007

Η ΔΗΛΩΣΗ ΝΙΚΟΥ ΑΘΑΝΑΣΑΚΗ

"Προσωπική μου άποψη και άποψη όλων μας είναι ότι, μπροστά σ’ αυτή την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση, η ανάγκη για το πιο ισχυρό ψηφοδέλτιο στο νομό υπηρετείται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με τη συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του Γεράσιμου Αρσένη και του Αλέκου Καλαφάτη. Καθένας τους έχει τη δική του διακριτή διαδρομή στο ΠΑΣΟΚ, τη δική του αδιαμφισβήτητη προσφορά στην Κεφαλονιά.
Η δημοκρατική Κεφαλλονιά δικαιούται να έχει τη δική της δημοκρατική νίκη στις εκλογές που έρχονται μαζί με τη συμβολή της στην πανελλαδική νίκη του ΠΑΣΟΚ.
Χρειαζόμαστε γι’ αυτό το ισχυρότερο δυνατό ψηφοδέλτιο που θα εκφράσει όλο το ΠΑΣΟΚ, όλες τις δυνάμεις της δημοκρατικής παράταξης.
H Κεφαλλονιά έχει πολλά σοβαρά και άξια στελέχη με σημαντική δράση και προσφορά, στο χώρο της Αυτοδιοίκησης και των θεσμών, στο χώρο της εργασίας και της παραγωγής, στο χώρο του πολιτισμού.
Καθένας τους έχει τη δική του διακριτή διαδρομή στο ΠΑΣΟΚ, τη δική του αδιαμφισβήτητη προσφορά στην Κεφαλλονιά.
Αυτός ήταν και είναι ο στόχος μας. Αυτή είναι η ομόφωνη απόφαση της Νομαρχιακής Επιτροπής, αυτή πιστεύω ότι είναι και η βούληση της τοπικής κοινωνίας. Χειρισμοί στη διάρκεια των διαδικασιών που έχουν προηγηθεί ή και αυθαίρετα δημοσιεύματα, αντιλαμβάνομαι ότι δικαιολογημένα οδήγησαν σε διάφορες ερμηνείες, που δεν ήταν όμως στις προθέσεις κανενός από μας.
Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε με τις τελικές μας αποφάσεις, για να δώσουμε αυτόν τον αγώνα όλοι μαζί.
Για τη νίκη του ΠΑΣΟΚ.
Για να πάμε μπροστά τη χώρα.