Friday, December 28, 2007

Για το Γαλάτσι

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ! ΕΛΕΟΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ.
ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΟΙ ΑΥΛΟΚΟΛΑΚΕΣ, ΤΣΑΝΑΚΟΓΛΕΙΦΤΕΣ, ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ. ΝΑ ΒΓΕΙ ENΑΣ ΑΞΙΟΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΜΕΤΕΡΙΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗ ΣΟΥΠΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
1) ΑΝ ΒΡΩΜΑΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ ΜΕΧΡΙ & ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Η ΒΡΩΜΑ ΕΠΕΣΕ ΣΥΝΝΕΦΟ ΒΕΒΑΙΑ, ( ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΣΚΟΥΠΙΣΤΑ ΜΕΝΟΥΝ. ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ. ΣΑΝ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙΡΟ. ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ, ΣΑΡΩΝΕ ΜΕ ΑΓΡΙΟΣΧΟΙΝΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΧΩΜΑΤΟΔΡΟΜΟΥ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ.

2) ΑΝ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ 7+16 ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΧΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΤΑΝ, ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΙΟΥΝΙΟ.
ΕΥΤΥΧΩΣ! (ΕΔΩΣΕ ΧΡΟΝΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ Ο8, ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ).
ΑΛΛΑ Η ΠΕΙΝΑ - ΠΕΙΝΑ! 35 ΑΤΟΜΑ ΚΑΤΑΚΟΙΤΑ.
(15 ΜΕΡΙΔΕΣ ΦΑΓΗΤΟΥ ) + 150 ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΕΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΤΙΑΝΕΥΑΝ +ΑΛΛΟΙ 150 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΔΥΝΑΜΟΙ ΣΤΟ ΟΡΙΟ ΤΗΣ ΦΤΩΧΙΑΣ! ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΓΗ ΣΙΤΙΣΗΣ ΤΩΝ 200 ΕΥΡΩ (ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ) ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ; (ΠΟΥ ΤΕΛΟΣ ΙΟΥΝΙΟΥ, ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΟΙ ΣΙΤΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΝΑΩΝ) ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑΝ - ΝΗΣΤΙΚΟΙ ΜΕΧΡΙ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ! ΘΑ ΖΗΤΙΑΝΕΥΟΥΝ; ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΣΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΔΩΣΕΙ; ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑΤΑ & ΓΙΑ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΥΤΕΛΕΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΛΕΦΤΑ; ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ;

3) ΑΝ ΦΕΥΓΟΥΝ Ο ΕΝΑΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ (ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ) ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ, ΒΡΙΖΟΥΝ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΣΤΑΘΟΥΝ, ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥΧΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ 14 ΜΗΝΕΣ. ΟΥΑΙ ΚΑΙ ΑΛΙΜΟΝΟ !
4) ΑΝ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ Ο ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΑΤΡΟΣ Ο ΔΙΑΦΑΝΗΣ, Ο ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΟΣ, ΓΙΑ ΠΙΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΜΙΛΑΜΕ? ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΑΟΣ
5) ΑΝ ΤΟ ΙΚΑ ΔΕ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΤΑΜΑΡΙΑ(ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΒΕΒΑΙΑ, ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ) ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΜΕΛΙΖΑΝ ΤΑ ΙΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΛΑΣΠΟΛΟ ΓΙΕΣ ΞΕΓΕΛΑΣΑΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ - ΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗ ΨΗΦΟ?

6) ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΠΟΤΕ Η ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΣΥΣΤΑΘΗΚΕ? (ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ 21ΟΥ ΑΙΩΝΑ ΛΕΤΕ &ΠΕΤΑΤΕ ΛΑΣΠΕΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΝΤ ΑΣ ΤΟ ΚΟΣΜΟ) ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΚΑΛΟΙ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΙ, ΟΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΣ, ΟΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟΙ! ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ? ΛΙΓΟ ΤΣΙΠΑ ΡΕ ΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΑΛΑ, ΤΙΠΟΤΑ ?
7) ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΤΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΑΡΑΓΕ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ 14 ΠΡΩΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ, ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΑΤΕ, ΜΕ ΤΑ ΠΑΧΙΑ, ΤΑ ΛΟΓΙΑ, ΤΑ ΜΕΓΑ ΛΑ! ΚΑΙ ΚΟΨΑΤΕ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΟΔΙΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΕΜΦΑΙΝΕ ΤΕ? ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ, ΑΙΡΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ. ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΣ 14 ΦΑΚΕΛΟΥΣ & 95 ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΜΕΤΕΡΙΖΙΑ.ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣΑΤΕ ΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ. ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 14 ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ? ΕΛΕΟΣ.
8) ΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΔΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΠΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΙΛΑΜΕ(ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΑΣ ΑΦΗΣΑΜΕ 70 ΑΤΟΜΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ) ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!
9) ΑΝ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΑΥΤΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕΝΩΝ Α.με.Α ΚΑΙ ΕΥΠΑΘΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΡΑΓΕ; Η ΦΡΟΥ- ΦΡΟΥ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ, ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΟΥΛ ΕΙΣΟΔΗΜΑ. Η ΜΙΚΡΗ ΠΙΣΙΝΑ! ( ΣΩΠΑΤΕ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ) Ο ΑΝΑΒΑΤΗΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΥΠΑΘΩΝ ΟΜΑΔΩΝ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΙ? ΠΟΤΕ? ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΛΑ; Η ΕΙΝΑΙ ΡΑΔΙΟ. ΤΑ ΤΕΝΙΣ ΠΩΣ ΠΑΝΕ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ Κ. ΣΠΙΝΟ ΚΑΙ Κ. ΚΟΡΜΑΝΙΩΤΗ;
ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΧΡΟΝΩΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ; ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ; ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΡΑΜΠΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΝΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΦΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΘΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΑΝΑΠΗΡΙΚΩΝ ΑΜΑΞΙΔΙΩΝ & ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΙΝΓΚ-ΠΟΝΓΚ (ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ)ΚΑΘΙΣΤΙΚΟ ΒΟΛΕΙ & ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕ ΑΜΑΞΙΔΙΑ.
(ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΟΥΤΑ); ΕΙΔΑΤΕ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΗΤΑΝ; ΝΤΡΟΠΗ

10) ΑΝ ΟΙ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ & ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΡΓΑ, ΣΙΤΙΣΗ, ΕΝΔΥΣΗ, ΚΑΜΙΝΙ, ΗΝΙΟΧΟΥ, ΞΕΝΩΝΑΣ, ΛΟΦΟΣ ΑΓΙΟΥ – ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ, ΑΛΛΑΓΗ ΚΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΙΚΑ, ΛΕΒΕΝΤΑΚΗ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΛΑΤΟ, ΒΙΑΡΟΠΟΥΛΟΥ, Κ.Λ.Π. ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ, ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ; ΠΩΣ; ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ. ΗΔΗ Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΑΡΧΙΣΕ. ΕΜΕΙΝΑΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΗΣΤΙΚΕΣ 2ΜΗΝΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ(ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΣΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΟΙ ΚΕΑΔΕΣ ΤΩΝ ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ)ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΤΟ ΔΗΜΟ (ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ) ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΠΟΛΗ (ΠΟΥ ΣΜΙΛΕΨΑΝ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ ΤΑ ΒΡΑΧΙΑ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ) ΚΕΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΥΠΑΘΗ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΕΠΑΙΤΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ(ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΙΑΝΝΗΔΕΣ - ΑΓΙΑΝΝΗΔΕΣ) ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΖΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ!
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΡΥΦΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΟ (ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΕΛΙΚΑ)!!!

ΟΛΑ ΕΙΧΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΛΕΟΝ, ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟΔΩΡΟ ΤΟΥΝTA.
ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΣΑΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ! ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ & ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ & ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΖΩΑ(ΚΑΤ΄ ΑΥΤΟΥΣ) ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΝΕ, ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΙΤΟΥΝ. ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ.
ΕΠΙ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΤΟΥΝΤΑ ΣΤΑ 2.5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΗΣΕ, ΟΛΑ ΤΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΑΨΟΓΑ! ΚΑΙ ΣΙΓΑ – ΣΙΓΑ ΜΕ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΑ. (ΕΓΙΝΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ) ΝΑΙ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΝΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ(ΟΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ)ΝΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ, Ο,ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ.
ΞΕΡΑΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΑΝΑΓΚΗ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ! ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ! ΚΑΙ ΤΟ 1/3 ΠΕΙΝΑΕΙ ΣΤΗ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ, ΤΙ ΤΑ ΘΕΛΕΙΣ ΤΑ ΠΕΡΙΤΤΑ(ΟΛΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΛΑΙΚΙΖΕΙ). ΠΡΩΤΑ ΟΜΩΣ Ο ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗ ΠΕΙΝΑΕΙ, ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ, Η ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΖΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΟΧΩΡΕΙΣ Σ΄ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΜΕ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ. ΠΑΝΩ ΑΠ΄ ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ.
ΑΝ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ‘ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ‘ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΤΕΙ Η ΛΕΞΗ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΣΚΥΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΠΟ ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΙΣ ΑΥΡΙΑΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ.
ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ, ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ.