Saturday, September 08, 2007

ΠΡΩΤΑ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ … ΧΟΥΙ

Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το ‘’μελάνι’’ από το spot που βγήκε στο press-gr για τον άνθρωπο που ήλθε από την Αθήνα στην Κεφαλονιά με νοοτροπίες δεκαετίας του ’50 για να μας ζητήσει την ψήφο μας , δηλαδή τον υποψήφιο Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κύριο Αλέξανδρο Παρίση και πρωί πρωί Τετάρτης 5ης Σεπτ.2007 βγήκε φρέσκο , φρεσκότατο σκάνδαλο για τον ‘’Γνήσιο’’ εκπρόσωπο του Μητσοτακισμού στο γαλάζιο ψηφοδέλτιο.
ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ , ΠΡΩΤΑ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΨΥΧΗ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΟΥΙ ΤΟΥ …
Διαβάσαμε στο διαδύκτιο , kefaloniaphotonews.gr , μία καταγγελία του πρώην Δημάρχου Ερύσσου , Κεφαλονιάς και νυν επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο κυρίου Κοντογούρη .


Αντιγράφουμε το ακριβές κείμενο όπως το διαβάσαμε στο internet :
Eπιστολή προς τη Δήμαρχο κ. Αικ. . Κουταλά έστειλε ο Κώστας Κοντογούρης σχετικά με τη προμήθεια ενός βυτιοφόρου. Ο πρώην Δήμαρχος στο τέλος της επιστολής αναφέρει ότι η κ. Κουταλά δεν θέλει να ....στεναχωρήσει τον ιδιοκτήτη του βυτιοφόρου ο οποίος είναι υποψήφιος Βουλευτής. (;)
Προς: Κα Αικατερίνη Κουταλά Δήμαρχο Δ. Ερίσου Θέμα : Προμήθεια βυτιοφόρου λυμάτων.Για την προμήθεια ενός τράκτορα και ενός βυτιοφόρου λυμάτων έγινε διαγωνισμός την 12-06-07 σύμφωνα με την από 15-5-07 διακήρυξη. Μοναδική εταιρεία που έδωσε προσφορά η Eurocar. Η αρμόδια επιτροπή παραλαβής υπέγραψε πρωτόκολλο παραλαβής τράκτορα και βυτιοφόρου στις 23/7/2007.Σας ερωτούμε:Αληθεύει- ότι η διακήρυξη προέβλεπε μεταχειρισμένο όχημα κατασκευής από 01.01.1998 και μετά και εσείς παραλάβατε όχημα κατασκευής 1996;- ότι δεν έχει ελεγχθεί από το ΚΤΕΟ; - ότι πρώτα υπεγράφη πρωτόκολλο παραλαβής και αργότερα έγινε έλεγχος του οχήματος, σε αντίθεση με αυτά που αναφέρονται στη Διακήρυξη, συγγραφή υποχρεώσεων κλπ;- ότι το βυτιοφόρο που παρελήφθη δεν έχει αριθμό πλαισίου δηλαδή είναι «μαϊμού»;- ότι το ΚΤΕΟ Κεφαλονιάς αρνήθηκε να το ελέγξει λόγω έλλειψης αριθμού πλαισίου και κακώς το αποδέσμευσε, ενώ έπρεπε να ειδοποιηθεί το τελωνείο για ενεργοποίηση των διατάξεων περί λαθρεμπορίας;- ότι το βυτίο είναι ιδιοκτησίας του Υποψήφιου βουλευτή Κεφαλονιάς & Ιθάκης Κου Αλέξανδρου Παρίση, ο οποίος προσπαθεί να το προμηθεύσει στο Δήμο μέσω της Eurocar;- ότι εσείς διαβιβάσατε από 23/07/07 πρωτόκολλο παραλαβής για τα περαιτέρω, δηλαδή πληρωμές κλπ ενώ ούτε ο τράκτορας ούτε το βυτιοφόρο βρίσκονται μέχρι σήμερα στη κατοχή του Δήμου Ερίσου;- ότι έχει πληρωθεί το τίμημα μέσω της Τράπεζας Πειραιώς;- ότι δεν έχει κατατεθεί εγγυητική επιστολή καλής εκτέλεσης όπως προβλέπεται;Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κος Γεράσιμος Ποδαράς, που γνώριζε όλη τη διαδικασία, λάτρης των σωστών διαδικασιών και της πειθαρχίας σε απλά θέματα, δεν έπρεπε να ενημερώσει τους συνεργάτες του της συμπολίτευσης αλλά κυρίως σαν εν ενεργεία τελωνιακός δεν θα έπρεπε να ευαισθητοποιηθεί για «τις διατάξεις περί λαθρεμπορίας» που πιθανόν προκύπτουν;Πιστεύουμε σε μία άμεση απάντησή σας στα ερωτήματα μας, εκτός εάν θέλετε να καθυστερήσετε για να μην δημιουργήσετε θέμα πριν από τις Εθνικές εκλογές στον ιδιοκτήτη του βυτιοφόρου Υποψήφιο βουλευτή Κεφαλονιάς & Ιθάκης.

Για την παράταξη «Δημοτική Συνεργασία Κοντά στον Πολίτη»
ΚΟΝΤΟΓΟΥΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
...............................................................................................
Με λίγα λόγια απλά , σκεφτήτε να βγει ο άνθρωπος βουλευτής . Αλοίμονο σε όλους τους Κεφαλονίτες και Θιακούς . Ήταν συκοφαντίες οι περισινές ιστορίες (πάλι με βυτία) ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ;;

Με εκτίμηση
Α.Δ.