Wednesday, May 09, 2007

Σφαίρες από καουτσούκ...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σφαίρες από καουτσούκ και «κουκουλοφόροι» κατά της δημοκρατίας!

Η τυφλή βία της εξουσίας και της υποτιθέμενης αντι-εξουσίας των... μασκοφόρων εκδικητών αποφέρει πλέον τους... πικρούς καρπούς της. Οι «νοικοκυραίοι» του ελληνορθόδοξου ιδεώδους, της τάξης και της ασφάλειας, ζητούν από τους πραίτορες «αποτελέσματα» και αντί να αντικατασταθεί πάραυτα η ανεπαρκής -έως επικίνδυνη για το πολίτευμα- ηγεσία του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως, με πρώτον και καλύτερο τον... θεοφιλέστατο υπουργό, μεθοδευμένα τα σώματα δημοσίας τάξεως μετατρέπονται άρδην σε αποκλειστικά αδίστακτες δυνάμεις καταστολής, στρεφόμενες πλέον αδιακρίτως ενάντια σε κάθε φωνή δίκαιας διαμαρτυρίας!
Εξάλλου, όλοι το γνωρίζουμε, οι πραίτορες του Πολύδωρα σπάνια συλλαμβάνουν κουκουλοφόρους, ενώ ο κόσμος το 'χει τούμπανο ότι τους γνωρίζουν (το ομολόγησε εξάλλου και ο ίδιος ο υπουργός στην «Καθημερινή της Κυριακής» 6 Μαΐου 2007, σελίδα 12), και το... τίμιο ξύλο στρέφεται συνήθως κατά των εργατών, των φοιτητών, των δασκάλων κ.α., δηλαδή πάντα κατά των ειρηνικών και δημοκρατικών διαδηλωτών!
Οι σφαίρες από καουτσούκ που σχεδιάζει να εξαπολύσει ο Βύρων Πολύδωρας κατά των αγανακτισμένων και καταλεηλατημένων Ελλήνων πολιτών που θα διαδηλώσουν στο μέλλον κατά της ντόπιας και διεθνούς ανεθνικής ολιγαρχίας, ή τα χρωμοσφαιρίδια (θα κατεβαίνουμε για διαδήλωση και θα παίζουμε... paintball), είναι το πιο απεχθές μέλλον που μας προετοιμάζει ο ευσεβής θεοστάλτος σωτήρας και... εγγυητής της δημόσιας ασφάλειάς μας! Το Ελληνικό Ανανεωτικό Ρεύμα (Ε.Α.Ρ.) διαβλέπει πίσω από όλη αυτή την... τρομοκρατία του δήθεν... «αντάρτικου των πόλεων» και του στημένου κλεφτοπόλεμου, υποβολιμιαία και μεθοδευμένη προσπάθεια καταστρατήγησης των δημοκρατικών κεκτημένων των Ελλήνων Πολιτών, θεωρούμε δε τον Βύρωνα Πολύδωρα πολιτικά και ηθικά υπεύθυνο και απαιτούμε, ως πολιτικός φορέας, εκφραστής των δημοκρατικών Ελλήνων πολιτών στο ήθος και στο έθος, την άμεση απομάκρυνσή του από το Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως, καθώς και την αποστράτευση των ανωτάτων αξιωματικών που τον περιβάλλουν, ως επικίνδυνων «ακροβατών» για το νόμο και τη δημοκρατία!
Την δημοκρατία μας δεν θα επιτρέψουμε να την μετατρέψουν σε αστυνομοκρατία μεταεμφυλιακού και ψυχροπολεμικού καθεστώτος, η θεοκρατία και η ολιγαρχία δεν θα περάσουν, ούτε θα επιβληθούν εμμέσως με στημένες προβοκάτσιες, που ακόμα και οι αδιάφοροι περί της πολιτικής αναγνωρίζουν!
Η Ελλάδα πάλι στους Έλληνες
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΟ ΡΕΥΜΑ
Πολιτικό Συμβούλιο - Γραμματεία Διαφωτισμού
Ε.A.P. http://ear-hellas.gr

No comments: