Wednesday, August 22, 2007

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ...

...ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΡΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ !!!

Της Μαρίας Κανελλοπούλου

ΠΕΤΡΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ + ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΟΥΡΟΥΠΛΗΣ:
ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝ; ΘΑ ΤΗΝ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ; ΑΣΧΕΤΟΙ;
ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΠΟΡΝΙΔΙΩΝ!!
Κύριε Πέτρο Ευθυμίου, Κύριε Αθανάσιε Τσουρουπλή

Η ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΗΝ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΚΑΝΕΙ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣΣΤΟ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΣΤΙΤΟΥΤΟ ΣΤΗ ΑΣΠΑΙΤΕ / ΣΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΕΠΘΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΕΤΤΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ !!
Κύριε Πέτρο Ευθυμίου, Κύριε Αθανάσιε Τσουροπλή, Κύριε Βασίλειε Κουλαιδή (ΚΟΛΛΗΤΈ της Μαρίας Δαμανάκη) η Εύη Μπότσαρη που κάνει αγώνα για την επανεκλογή της Μαριέττας Γιαννάκου σας “λάδωσε?” σας “κορόιδεψε?” ή σας δίνει κανένα ψήφο για να σας κλείνει τα μάτια;
ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΣΧΕΔΙΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΡΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΤΡΕΞΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ !!

ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ ΤΟΝ κ. ΝΙΚΟ ΜΕΓΓΡΕΛΗ ΜΑΖΙ;
ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ Ο κ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ ΕΙΝΑΙ “ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ” ΤΗΣ ΜΑΡΙΕΤΤΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ; Α ! ΒΡΕ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ! !www.alfavita.gr
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΝΤΙΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΕ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΤΡΙΩΝ ΕΝΤΙΜΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΜΕΡΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΚ ΝΕΟΥ ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΦΑΚΕΛΟΥ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΠΤΑΙΣΜΑΤΟΔΙΚΗ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΧΡΙΜΑΚΗ.ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΕΝΟ ΕΧΕΙ ΑΡΙΘΜΟ ΡΕ 207469350 ΓΡ TΗΣ 3-04-2007
ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΗ "ΧΑΘΟΥΝ" ΤΑ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟ κ. ΙΩΑΝΝΗ ΨΥΧΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΛΕΨΙΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ!!! ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ!!! ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΓΡΗΓΟΡΑ!!!

Η “ΕΚΛΟΓΗ” ΤΗΣ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΑΝΟΜΟ ΓΙΑΤΙ (ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΕΠΤΑ ΕΤΩΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΠΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΩΘΙ ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!
-------------------------------
ΥΠΕΠΘ ΑΠ 91333/Δ122-0θ-07
ΘΕΜΑ: Αναστολή προσλήψεων και υπηρεσιακών μεταβολώνΜετά την προκήρυξη των εκλογών τής 16ης Σεπτεμβρίου 2007, και με βάση τις διατάξεις του Ν. 2190/1994, απαγορεύεται η έκδοση πράξεων που αφορούν το διορισμό ή την πρόσληψη καθώς και οποιαδήποτε μεταβολή που αναφέρεται στην υπηρεσιακή κατάσταση των δημοσίων υπαλλήλων. Στο πλαίσιο της απαγόρεφσης αφτής, η οποία αναφέρεται και σε εγκύκλιο του Υπουργού Εσωτερικών Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης που εκδόθηκε με Δελτίο Τύπου στις 20/θ/2007, θα πρέπει να ανασταλεί η διαδικασία χορήγησης νέων εκπαιδεφτικών αδειών σε εκπαιδεφτικούς Πρωτοβάθμιας και Δεφτεροβάθμιας Εκπαίδεφσης, αλλά και η έναρξη όσων έχουν ήδη εγκριθεί, και να μετατεθούν μετά τη διενέργεια των εθνικών εκλογών. Η ρύθμιση αφτή είναι αναγκαία για την εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων, αφού τα λειτουργικά κενά τα οποία θα προκύψουν με την απουσία των εκπαιδεφτικών δεν είναι δυνατόν να καλυφθούν με την πρόσληψη αναπληρωτών πριν από τις εκλογές και την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης.
Ο ΥφυπουργόςΓεώργιος Καλός
Εσωτ. Διανομή1. Δ/νση Προσωπικού Π.Ε.2. Δ/νση Προσωπικού Δ.Ε.
----------------------------------
Εμείς είχαμε από την αρχή της υπόθεσης όλα τα στοιχεία για την απάτη εκλογής της που ήταν μια οργανωμένη «απάτη μεταξύ μερικών λαμογιών» που έχαναν την εξουσία και τα «πούλαγαν όλα» και των ανερχόμενων μεγαλοαπατεόνων του νεοκαραμανλιαμού !! Μέσα σε αφτό το κλίμα κάποιοι έντιμοι (ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ) υπέγραψαν χωρίς να ζητήσουν να δούν τα πρωτότυπα ένγραφα.
Η μεγάλη «απάτη» είναι στο ότι εξέλαβαν την απόσπαση της Εύη Μακρή - Μπότσαρη στη Φιλοσοφική Σχολή ως ερεvνητικό έργο.
Από όλα τα ένγραφα που έχουμε στη διάθεσή μας τα οποία είναι χωρίς αριθμό πρωτοκόλλου προκύπτει ότι η κυρία «Μόνικα» Εύη Μπότσαρη ουδέποτε είχε σύμβαση ερεvνήτριας με τη Φιλοσοφική απλά ως αποσπασμένη εκεί από το Τεχνικό Λύκειο που είχε οργανική θέση «βοηθούσε» ως γραμματειακή υποστήριξη στις έρεvνες, που κάναν τα εργαστήρια (αν κάναν και δεν ήταν όλες «στημένες», αλλά ΔΕΝ ήτα ερεvνήτρια η ίδια !! ΄
Ετσι οι καθηγητές της Φιλοσοφικής σχολής βεβαιώνουν ότι συμμετείχε σε έρεvνες αλλά πουθενά δεν φαίνεται ότι είχε σύμβαση ερεvνήτριας!!
ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΣΗΜΑΝΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΩΝ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ (ΠΛΗΝ Μ. ΚΑΧΡΙΜΑΚΗ Β. ΚΕΓΚΕΡΟΓΛΟΥ Σ. ΡΑΠΤΗ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΩΝ ΑΛΛΩΝ) !!ΝΕΟΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΙΔΙΟΤΥΠΗ "ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΡΝΙΔΙΩΝ" ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΚΙΝΗΘΗΚΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΨΗΦΟΥΣ !!
ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ "ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ"!!Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ.ΑΣ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ «ΕΛΛΗΝΑ ΣΑΡΚΟΖΙ» ΝΑ ΣΑΣ «ΧΑΡΙΣΕΙ ΘΕΣΕΙΣ» ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΕΙΔΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΟΡΑ: ΟΥΤΕ Ο «ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΑΡΚΟΖΙ» ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΟΥ ΓΑΛΛΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΩΝ ΓΑΛΛΩΝ!!

ΟΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΝΤΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΘΑΡΜΕΝΟΥΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΠΟΡΝΕΙΑΣ. ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΠΟΡΝΕΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΑ “ΒΙΑΖΟΥΝ” ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΝ ΕΡΓΑΣΙΑ!!ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ & ΒΙΑΣΤΕΣ - ΚΑΘΑΡΣΗ ΤΩΡΑ!!

ΨΗΦΙΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΜΛΟΚΗ ΣΤΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ!!
ΨΗΦΙΣΤΕ ΝΕΟΥΣ !!

No comments: