Monday, September 10, 2007

Στην Κεφαλονιά...

Επανέρχεται ο κ. Κώστας Κοντογούρης με επιστολή του στην κ. Δήμαρχο και τον κ. Αλ. Παρίση.

Κυρία. Κουταλά, οι απαντήσεις που δώσατε μέσω του τύπου στα ερωτήματά μας σχετικά με την προμήθεια οχήματος μεταφοράς λυμάτων σας εκθέτουν ανεπανόρθωτα.
Η προμήθεια των οχημάτων είχε ως σκοπό άμεσα να κυκλοφορήσουν για να καλύψουν τις ανάγκες μεταφοράς λυμάτων των επιχειρήσεων του Φισκάρδου.
Παρά της οχλήσεις μας για την εξέλιξη και ενημέρωσά μας για το θέμα, ουδεμία πληροφόρηση υπήρξε μεμονωμένα ως δημοτικοί σύμβουλοι αλλά ούτε σαν Δημοτικό Συμβούλιο.
Αναζητήσαμε λοιπόν ενημέρωση μέσω των ΜΜΕ.Όσον αφορά την απάντησά σας-διάψευση τόσο εσάς όσο και του κ. Ποδαρά, ότι ουδεμία απολύτως εμπλοκή έχει στον διαγωνισμό ο κ. Παρίσης, παραθέτουμε τα παρακάτω στοιχεία-έγγραφα από το Δήμο μας και από άλλες δημόσιες υπηρεσίες δίνοντας φως στην υπόθεση.Σας παραθέτουμε την προσφορά της «Γιουροκαρ Ελλάς ΕΠΕ» στο διαγωνισμό προμήθειας την 12/6/07.
Προσφέρει το Ρυμουλκούμενο όχημα του Αλέξανδρου Παρίση με αριθμό κυκλοφορίας Π21703 αρ. πλαισίου Β70713 μάρκας Μάντος, χρώματος λευκού:
1) Προσφορά εταιρείας Γιούροκαρ Ελλάς
2) Άδεια κυκλοφορίας του ρυμουλκούμενου οχήματος Αλέξανδρου Παρίση.
Την 25/6/07 η Δημαρχιακή Επιτροπή που είσθε Πρόεδρος κατακύρωσε το αποτέλεσμα του διαγωνισμού υπέρ της Γιουροκαρ Ελλάς.
Την 2/7/07 υπογράψατε συμφωνητικό της προμήθειας τράκτορα και ρυμουλκούμενου βυτίου χωρίς να προσκομίσει η ανάδοχος εγγυητική επιστολή ως όφειλε. Εξεδόθη αυτή μετά παρέλευση ενός μηνός.
Την 16/707 με αίτηση αγοραστού ο φάκελος του ρυμουλκούμενου βυτίου Ρ21703 μεταφέρεται στο Γραφείο Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης με 9 προσκόμενα έγγραφα ιδιοκτησίας Αλέξανδρου Παρίση του Παναγή.Την 18/7/07 εκδίδεται τιμολόγιο πώλησης αριθ. 42 από την Γιούροκαρ Ελλάς τράκτορα και επικαθίμενου με αριθμό πλαισίου 7071 προς τον Δήμο Ερίσου.
Την 20/7/07 το ρυμουλκούμενο βυτίο του ανωτέρου τιμολογίου με πινακίδα Ρ21703 και πλαισίου 7071 (στα χαρτιά) προσέρχεται στο Β ΚΤΕΟ Θεσσαλονίκης για έλεγχο, ιδιοκτήτου Αλέξανδρου Παρίση, κατά τον έλεγχο δεν ανευρέθη αριθ. Πλαισίου.
Με το υπ αριθ. 21/2768 20/7/07 έγγραφό της η Δ/νση του Β ΚΤΕΟ Θεσσαλονίκης προς την Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Αττικής και κοινοποίηση στον Αλέξανδρο Παρίση Κορδάτου 1 Αθήνα, γνωρίζει ότι κατά τον τεχνικό έλεγχο του ανωτέρω οχήματος διαπιστώνει σοβαρές ελλείψεις , ήτοι: Δεν ανευρέθη χαραγμένος ο αριθμός πλαισίου και δίδει συγκεκριμένες οδηγίες.
Την 21/7/07 με το υπ αριθ. 92 Δελτίο Αποστολής ταξιδεύει από Θεσσαλονίκη για το Δήμο Ερίσου ο τράκτορας με το αναφερόμενο βυτίο.Την 23/7/07 υπογράφεται πρωτόκολλο παραλαβής από την αρμόδια Επιτροπή του Δήμου.
Στην συνέχεια ο Δήμος Ερίσου με αίτησή του ζητάει από την Δ/νση Μεταφορών Θεσσαλονίκης τον φάκελο του ρυμουλκούμενου βυτίου Ρ21703 ιδιοκτησίας Αλέξανδρου Παρίση.Παραλαμβάνεται από το Γραφείο Συγκοινωνιών Κεφαλονιάς την 2/8/07 όπου και παραμένει.
Την αποστολή του συγκεκριμένου φακέλου αναλαμβάνει η Γιούροκαρ Ελλάς και ενημερώνει με το υπ αριθ. 2753/31-7-07 εισερχόμενο έγγραφο στο Δήμο μας ότι θα ειδοποιήσει τον κ. Παρίση να περάσει το όχημα στο ΚΤΕΟ Κεφαλονιάς.
Κυρία Κουταλά,Με το υπ αριθ. 3964/24-8-07 έγγραφό σας προς την Γιούροκαρ Ελλάς παραδέχεστε ότι δεν έχει ακόμη ο Δήμος μας στην κυριότητά του το ανωτέρω βυτιοφόρο
Ερωτούμε λοιπόν.
Έχει ο κ. Αλέξανδρος Παρίσης του Παναγή Κορδάτου 1 Αθήνα εμπλοκή στον διαγωνισμό ΝΑΙ ή ΟΧΙ;
Αν πάλι πρόκειται συνωνυμία, απαντήστε.
Όσο για το όψιμο ενδιαφέρον σας για το Φισκάρδο, συγκρίνετε τι έκανε για το Φισκάρδο ο Κοντογούρης στα τελευταία 12 χρόνια και τις εσείς σαν πολιτικό πρόσωπο κλπ.
Για την παράταξη
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ
Κώστας Κοντογούρης


ΠΡΟΣ ΤΟΝ κ. ΑΛ. ΠΑΡΙΣΗ
Κύριε Παρίση,
Ο Κοντογούρης δεν έχει αναλάβει εργολαβικά για λογαριασμό κανενός να ρίξει λάσπη.Αναφέρεται σε έγγραφα με ημερομηνίες, κυρίως Ιουλίου 2007 (Δ/νση ΚΤΕΟ Θεσσαλονίκης – Νομαρχίας Αθηνών κλπ-κλπ)Όλα «φρέσκα» κοπής 2007Στο φάκελο της προμήθειας των οχημάτων μεταφοράς λυμάτων υπάρχουν αρκετά έγγραφα, υπηρεσιακά σημειώματα, αντίγραφα αδειών κλπ που αναφέρουν ως ιδιοκτήτη του βυτιοφόρου κάποιον κ. Αλέξανδρο Παρίση του Παναγή με διεύθυνση κατοικίας Κορδάτου Αθήνα. Αν πρόκειται για συνωνυμία να μου το πείτε και τότε θα ζητήσω δημόσια συγνώμη.
Κώστας Κοντογούρης.

No comments: