Sunday, July 15, 2007

Για την FYROM

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Θέμα: Ένταξη Π.Γ.Δ.Μ. (Σκόπια) στο ΝΑΤΟ

Η Ελλάδα να ασκήσει βέτο στην ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ ως «Μακεδονία»!
Για μια ακόμη φορά οι... υπερατλαντικοί σύμμαχοί μας αποδεικνύουν το πόσο δεδομένους μας θεωρούν!
Οι Η.Π.Α. επιχειρούν να «μπάσουν» τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ ως... Μακεδονία.
Για το Ελληνικό Ανανεωτικό Ρεύμα (Ε.Α.Ρ.) μία τέτοια μεθόδευση από την πλευρά των «συμμάχων» μας μπορεί να γίνει αντιληπτή μόνο ως εχθρική ενέργεια κατά της Ελληνικής Δημοκρατίας και ως επικίνδυνη και ανεύθυνη ακροβασία της αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής στην καρδιά της χερσονήσου του Αίμου (Βαλκάνια), δεδομένου ότι το πολυεθνικό κρατίδιο - μαξιλαράκι, ούτε έχει εγκαταλείψει την ανθελληνική του προπαγάνδα, ούτε την καπήλευση και διαστρέβλωση της ιστορίας μας, ούτε τις... αλυτρωτικές του κορώνες περί υποτιθέμενης... απελευθέρωσης της Μακεδονίας(sic) από την... ελληνική της κατοχή (!).
Ως εκ τούτων, έχουμε κάθε λόγο να υποπτευόμαστε ότι για μια ακόμη φορά, γνωστοί - άγνωστοι κύκλοι των Η.Π.Α. εργάζονται πυρετωδώς σε νέο σχέδιο διατάραξης της ειρήνης στην γειτονιά μας και αποσταθεροποίησης της ήδη εύθραστης ισοροπίας που έχει επιτευχθεί -κυρίως- χάρη στην υπερδιαλλακτικότητα της ελληνικής πλευράς, η οποία περιορίζεται να μεταφράζει για εσωτερική κατανάλωση ως FYROM τις ευθύτατες αναφορές σε... «Μακεδονία» που κάνουν πια σχεδόν απαξάπαντες οι της αλλοδαπής, είτε πονηρεμένα είτε απονήρευτα.Αυτή η κωμική σχεδόν υπερδιαλλακτικότητα, η οποία πλέον δεν οδηγεί πουθενά, πρέπει επιτέλους να πάψει!
Τα γνωστά λόμπι που καθοδηγούν την εξωτερική πολιτική των Η.Π.Α. προς αυτή την κατεύθυνση πρέπει να πάρουν το τελεσίγραφο, ότι η Ελλάδα δεν προτίθεται να ανεχθεί καμία τέτοια εξέλιξη εις βάρος όχι μόνο της εθνικής της κυριαρχίας, αλλά -το σημαντικότερο- εις βάρος της Ιστορίας και του πολιτισμού της.
Ας αξιοποιήσει -επιτέλους- η εξωτερική μας πολιτική το εν ύπνω ελληνικό λόμπι στις Η.Π.Α. για να ασκήσει τις πιέσεις που δύναται να ασκήσει στην αμερικανική κυβέρνηση και ας χτυπήσει επιτέλους για μια φορά το χέρι στο τραπέζι!
Ας κάνουμε κατανοητό στο ΝΑΤΟ, την Ε.Ε. και τον Ο.Η.Ε. ότι η όποιας μορφής αποδοχή των Σκοπίων ως «Μακεδονία» σημαίνει για εμάς εχθρική ενέργεια που δεν προτιθέμεθα να ανεχθούμε και ας αφήσουμε εκείνους πλέον να ανησυχούν για το πώς θα αντιδράσει η Ελλάδα!Καμία υποχώρηση στα εθνικά μας θέματα, κανένας συμβιβασμός! Η ηττοπάθεια και η ξενοδουλεία είναι που μας οδήγησαν μέχρι εδώ, αλλά η υποτέλεια πρέπει να πάψει! Αλλιώς, αν η κυβέρνηση νοιώθει, και μάλλον νοιώθει, ανίκανη να ανταπεξέλθει στην προ τριετίας εμπιστοσύνη των Ελλήνων πολιτών, ας παραιτηθεί, ας προκηρύξει εκλογές, ή ας τους καλέσει σε δημοψήφισμα!
Το Ελληνικό Ανανεωτικό Ρεύμα δεν θα ανεχθεί άλλο ξεπούλημα της Μακεδονίας μας, άλλο ξεπούλημα της εθνικής μας Ιστορίας, άλλη διαστρέβλωση της απλής ισοτρικής αλήθειας! Η Μακεδονία είναι Ελλάδα! Αυτό δεν αποτελεί κομματικό δόγμα, είναι προειδοποίηση!
Η Ελλάδα πάλι στους Έλληνες!
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΟ ΡΕΥΜΑ
Πολιτικό Συμβούλιο - Γραμματεία Διαφωτισμού
http://www.ear-hellas.gr/

No comments: