Tuesday, August 21, 2007

Η ΜΟΝΙΚΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ....

...ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ
ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ - ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ: "ΟΙ ΦΙΛΕΣ" !!!


Της Μ. Κανελλοπούλου

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον διαβάσαμε στο press.gr για την Μόνικα της ΣΕΛΕΤΕ / ΑΣΠΑΙΤΕ και του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ τη "φίλη" της ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ την γνωστή Εύη Μπότσαρη !!
Η αδίστακτη αυτή κυρία η οποία βάζει και άλλες καθηγήτριες στο «κόλπο» έχει εκλεγεί παράνομα «καθηγήτρια» στην ΑΣΠΑΙΤΕ και το ξέρουν πλέον ακόμα και «οι κόττες» !!
Εμείς είχαμε από την αρχή της υπόθεσης όλα τα στοιχεία για την απάτη εκλογής της που ήταν μια οργανωμένη «απάτη μεταξύ μερικών λαμογιών» που έχαναν την εξουσία και τα «πούλαγαν όλα» και των ανερχόμενων μεγαλοαπατεόνων του νεοκαραμανλιαμού !! Μέσα σε αυτό το κλίμα κάποιοι έντιμοι (ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ) υπέγραψαν χωρίς να ζητήσουν να δούν τα πρωτότυπα έγγραφα.
Η μεγάλη «απάτη» είναι στο ότι εξέλαβαν την απόσπαση της Εύη Μακρή - Μπότσαρη στη Φιλοσοφική Σχολή ως ερευνητικό έργο.
Από όλα τα έγγραφα που έχουμε στη διάθεσή μας τα οποία είναι χωρίς αριθμό πρωτοκόλλου προκύπτει ότι η κυρία «Μόνικα» Εύη Μπότσαρη ουδέποτε είχε σύμβαση ερευνήτριας με τη Φιλοσοφική απλά ως αποσπασμένη εκεί από το Τεχνικό Λύκειο που είχε οργανική θέση «βοηθούσε» ως γραμματειακή υποστήριξη στις έρευνες, που κάναν τα εργαστήρια (αν κάναν και δεν ήταν όλες «στημένες», αλλά ΔΕΝ ήτα ερευνήτρια η ίδια !! ΄Ετσι οι καθηγητές της Φιλοσοφικής σχολής βεβαιώνουν ότι συμμετείχε σε έρευνες αλλά πουθενά δεν φαίνεται ότι είχε σύμβαση ερευνήτριας!!
ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗΣ ΤΟΥ Φ.Π.Ψ. ΑΘΗΝΩΝ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΟΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ Ο,ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΤΙΑ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ !! ΑΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ !!
Βέβαια αυτά τα χαρτιά δεν έχουν νομική υπόσταση γιατί δεν βλέπουμε υπογραφή Προέδρου Τμήματος ΟΥΤΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ!!
Εξάλλου ο νόμος δεν καλύπτει έναν αποσπασμένο να κάνει ερευνητικό έργο, παρά μόνο «βοηθητικό έργο». Υπάρχει νομικό πρόβλημα ακόμα και στη περίπτωση που κάποιοι δεχτούν ότι έκανε «ερευνητικό έργο
Την σημαντική αυτή διαφορά «απόσπασης και σύμβασης (Π.Δ. 407)» την γνωρίζουν όλοι οι καθηγητές ανά την επικράτεια αλλά στην περίπτωση της κυρίας Μπότσαρη τα άτομα που «χειρίστηκαν» την «εκλογή της» έκλεισαν τα μάτια, μαθαίνουμε, άλλος με κανένα φακελάκι, άλλος εκβιάστηκε, άλλος απειλήθηκε (ενόψει την νεοδημοκρατικής εκλογικής νίκης» άλλος με κανένα «τηλέφωνο» από τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου κ. Αθανάσιο Τσουρουπλή (ο οποίος στην συνέχεια «βοηθήθηκε»από τον «κύκλο Μπότσαρη» και άλλος άλλος με κανένα «τηλέφωνο» από το γραφείο του τότε «υπουργού Ευθυμίου – Λαμπράκη – Ψυχάρη (όλοι μια παρέα είμαστε αδέρφια) και οι υπόλοιποι από τον κομματικό μηχανισμό της δεξιάς!!!


Μη ξεχνάτε ότι ο ανηψιός Ψυχάρη είναι «καλλητός πολύύύ» της Μόνικας.
Μένει το ερώτημα «γιατί τόση πρεμούρα» να εκλεγεί μια καθηγήτρια με τόσο εξώφθαλμες και παράνομες διαδικασίες; Μα για τα λεφτά από τα Ευρωπαικά προγράμματα και από τις επιμορφώσεις!!!
Ο κύκλος των απατεώνων που λυμαίνονται την εκπαίδευση είναι σε όλα τα κόμματα με μεγαλύτερο αυτόν της Νέας Δημοκρατίας !!


Μένει το ερώτημα : γιατί μετά από μια εικασετία ΠΑΣΟΚ οι Πανεπιστημιακοί που πρόσκεινται στο ΠΑΣΟΚ είναι τόσοι λίγοι? Μια απάντηση είναι ότι οι τελευταίοι υπουργοί και υπεύθυνοι Παιδείας ΠΑΣΟΚ «πούλαγαν τις θέσεις» στους Δεξιούς - απατεώνες για μίζες και κορόιδευαν τους γνήσιους και έντιμους ψηφοφόρους τους!!

Τα ακούτε κύριε Πέτρο Ευθυμίου, Κύριε Αθανάσιε Τσουρουπλή, Κύριε Βασίλειε Κουλαιδή (είσασταν στο διδακτορικό της Εύη Μπότσαρη?) Εκεί στην Πάτρα βρε αδέρφια, ακούμε ότι πολλή αλλαξοκολιά έπεφτε !!
Μα θα πείτε η ΝΑΤΑΣΣΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ έγινε διδάκτωρ Ιατρικής (παρακαλώ!!!) πριν πάρει το πτυχίο Ιατρικής!!.
ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗ «ΧΕΙΡΟΥΡΓΟ» ΝΑΤΑΣΣΑ!!!
ΗΔΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΝΤΙΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΕ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΤΡΙΩΝ ΕΝΤΙΜΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΜΕΡΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΝΕΑ ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΦΑΚΕΛΟΥ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΠΤΑΙΣΜΑΤΟΔΙΚΗ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΧΡΙΜΑΚΗ.
ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΕΝΟ ΕΧΕΙ ΑΡΙΘΜΟ RE 2074693550 GR THΣ 3-04-2007
ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΗ "ΧΑΘΟΥΝ" ΤΑ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΣΗΜΑΝΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΩΝ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ (ΠΛΗΝ Μ. ΚΑΧΡΙΜΑΚΗ Β. ΚΕΓΚΕΡΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΩΝ ΑΛΛΩΝ) !!


ΝΕΟΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΙΔΙΟΤΥΠΗ "ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΡΝΙΔΙΩΝ" ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΚΙΝΗΘΗΚΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΨΗΦΟΥΣ !! ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ "ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ"!!
Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ.ΑΣ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ «ΕΛΛΗΝΑ ΣΑΡΚΟΖΙ» ΝΑ ΣΑΣ «ΧΑΡΙΣΕΙ ΘΕΣΕΙΣ» ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΕΙΔΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΟΡΑ: ΟΥΤΕ Ο «ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΑΡΚΟΖΙ» ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΟΥ ΓΑΛΛΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΩΝ ΓΑΛΛΩΝ!!
ΟΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΝΤΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΘΑΡΜΕΝΟΥΣ
ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΠΟΡΝΕΙΑΣ. ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΠΟΡΝΕΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.
ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΘΑΡΣΗ ΤΩΡΑ!!

No comments: